ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ: Όλα «δείχνουν»… ματσάρα!

Απόλλωνας – ΑΠΟΕΛ: Όλα «δείχνουν»… ματσάρα!

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (8/3-18:00) στο Τσίρειο με τις δύο ομάδες να έχουν αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη που θα τους τονώσει ψυχολογικά, αλλά και θα τους… απομακρύνει από την κοντινή απόσταση βαθμολογικά.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή βρίσκεται στο -1 από αυτή του Μαρίνου Ουζουνίδη και με νίκη περνάει στην τρίτη θέση. Είναι αλήθεια πως η ομάδα της Λεμεσού δεν προέρχεται από καλές εμφανίσεις, ωστόσο το τρίποντο επί της Νέας Σαλαμίνας στην κανονική διάρκεια επανέφερε την ηρεμία και την αισιοδοξία.

Στον Απόλλωνα, βλέπουν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ως μια ευκαιρία για… επανεκκίνηση και φυσικά για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στις πρώτες θέσεις. Οι κυανόλευκοι, είναι πανέτοιμοι για τη νίκη, αλλά και την καλή εμφάνιση με την οποία θα «σβήσουν» τη μουρμούρα.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ ακόμα… ψάχνεται στη φετινή σεζόν και δεν πείθει. Παρόλα αυτά, στο τελευταίο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, οι γαλαζοκίτρινοι μπήκαν με πάθος και όρεξη για να πάρουν το τρίποντο, κάτι που έπρεπε να κάνουν σε όλα τα παιχνίδια.

Μπορεί να μην ήρθε η νίκη, ούτε το γκολ, το οποίο αγνοεί εδώ και τέσσερα σερί ματς η ομάδα, όμως, είναι πεπεισμένοι ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Είναι ευκαιρία και για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, να δηλώσει «παρών» και ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Επίσης, ο ΑΠΟΕΛ θέλει το τρίποντο για να μεγαλώσει την απόσταση από τον Απόλλωνα αλλά και να διατηρηθεί στα ψηλά. Tην τελευταία φορά που οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τη νίκη, αλλά και σκόραραν, ήταν κόντρα στους κυανόλευκους και θέλουν να το επαναλάβουν.

Όλα τα πιο πάνω, αλλά και το πάθος, το γόητρο και πολλά άλλα που παίζουν ρόλο σε ένα ντέρμπι, συνηγορούν στο ότι το παιχνίδι του Τσιρείου θα είναι… ματσάρα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ισραήλ: Πιο κοντά σε χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Αγωνία για τις επόμενες κινήσεις του IDF

• Φεύγει με... βροχές ο Σεπτέμβριος - Οι περιοχές που επηρεάζονται το απόγευμα

• Παράνομα και επικίνδυνα πυροτεχνήματα: Από που καταλήγουν στη Κύπρο – Πως μπορείτε να εξασφαλίσετε άδεια για νόμιμη ρίψη

• «Δεν έμειναν ακίνητα ούτε για δείγμα στη Λεμεσό»: Αύξηση στις φετινές πωλήσεις – Η επαρχία που έχει την πρωτιά και η εικόνα για το 2025



Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Με μία κίνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπαυσε τον Αρχηγό και Υπαρχηγό της Αστυνομίας για την υπόθεση της απόδρασης του ισοβίτη Θεόδωρου Θεοφάνους, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σε παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, μετά από μαρτυρία πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top