Η Ιταλία κλείνει σινεμά, θέατρα και μουσεία λόγω κορωνοϊού

Η Ιταλία κλείνει σινεμά, θέατρα και μουσεία λόγω κορωνοϊού

Η Ιταλία θα κλείσει τα μουσεία, τα θέατρα, τους κινηματογράφους και άλλες αίθουσες θεαμάτων σε ολόκληρη την επικράτειά της για να αντιμετωπίσει τη διάδοση του κορωνοϊού, σύμφωνα με διάταγμα που υπογράφηκε την Κυριακή 8/3 από τον Πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.

 
Εκτός από την καραντίνα, στην οποία έθεσε εκατομμύρια Ιταλούς στο βόρειο τμήμα της χώρας, η κυβέρνηση διέταξε να κλείσουν από σήμερα και μέχρι τις 3 Απριλίου οι κινηματογράφοι, τα θέατρα, τα μουσεία, οι παμπ, οι αίθουσες παιγνιδιών, οι σχολές χορού, οι ντισκοτέκ και άλλοι παρόμοιοι χώροι στο σύνολο της εθνικής επικράτειας, σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE