Υπ. Εσωτερικών: Στόχος μας να δώσουμε στους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος

Υπ. Εσωτερικών: Στόχος μας να δώσουμε στους πολίτες καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος

Στόχος μας είναι να δώσουμε στους πολίτες αυτού του τόπου καλύτερες υπηρεσίες σε χαμηλότερο κόστος, ανέφερε σε δηλώσεις του στην Πάφο ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.  


O Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής είπε πως την ερχόμενη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο το Υπουργείο Εσωτερικών θα έχει στην ημερήσια του διάταξη την παρουσίαση των νομοθετημάτων για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Έχουμε, είπε, φτάσει στο τέλος, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όλους τους φορείς κατά κύριο λόγο την Ένωση Δήμων και την Ένωση Κοινοτήτων για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα. 

Ο κ. Νουρής εκτίμησε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, στο οποίο έχουμε πετύχει μια μέγιστη ομογνωμία και ομοθυμία και καλώς εχόντων των πραγμάτων, όπως είπε, θα οδηγηθούν τα νομοσχέδια στη Βουλή.
 
Είπε ακόμη πως θέλει να ελπίζει, αλλά και είναι σχεδόν σίγουρος ότι ανάλογες θα είναι και οι προθέσεις των κοινοβουλευτικών κομμάτων για να μπορέσουν μετά το εθνικό σχέδιο υγείας να κάνουν άλλη μια μεταρρύθμιση πραγματικότητα, αυτή της τοπικής αυτοδιοίκησης με συγκεκριμένους στόχους. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE