To Καφέ της Χαράς: Πάει και για δεύτερη σεζόν!

To Καφέ της Χαράς: Πάει και για δεύτερη σεζόν!

DATA[

Πήρε το πράσινο φως από τον ΑΝΤ1 για την ερχόμενη σεζόν το Καφέ της Χαράς.

Κάπου εδώ όμως προκύπτει ένα ερώτημα αν ο Πώποτας θα επιστρέψει στον AΝΤ1 τον Οκτώβριο μαζί με την έναρξη της σεζόν ή αν, όπως αναφέρει η Real, θα ενταχθεί αργότερα στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το «Καφέ της Χαράς» θα κάνει ένα διάλειμμα και θα επανέλθει στον «αέρα» προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να «δουλέψουν» τα σενάρια και να γυριστούν τα νέα επεισόδια.

Απο την άλλη η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Οι συζητήσεις του καναλιού με τους συντελεστές είναι σε εξέλιξη για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη σειρά.

Να σημειωθεί οτι στην Κύπρο ακόμα δεν έχει έρθει κάν το νεο Καφε της Χαράς

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.