To Καφέ της Χαράς: Πάει και για δεύτερη σεζόν!

To Καφέ της Χαράς: Πάει και για δεύτερη σεζόν!

Πήρε το πράσινο φως από τον ΑΝΤ1 για την ερχόμενη σεζόν το Καφέ της Χαράς.

Κάπου εδώ όμως προκύπτει ένα ερώτημα αν ο Πώποτας θα επιστρέψει στον AΝΤ1 τον Οκτώβριο μαζί με την έναρξη της σεζόν ή αν, όπως αναφέρει η Real, θα ενταχθεί αργότερα στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το «Καφέ της Χαράς» θα κάνει ένα διάλειμμα και θα επανέλθει στον «αέρα» προκειμένου να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να «δουλέψουν» τα σενάρια και να γυριστούν τα νέα επεισόδια.

Απο την άλλη η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη. Οι συζητήσεις του καναλιού με τους συντελεστές είναι σε εξέλιξη για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τη σειρά.

Να σημειωθεί οτι στην Κύπρο ακόμα δεν έχει έρθει κάν το νεο Καφε της Χαράς

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE