Αναβάλλει προσωρινά την αυριανή 4ωρη στάση εργασίας ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας

Αναβάλλει προσωρινά την αυριανή 4ωρη στάση εργασίας ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας

Ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας αποφάσισε την προσωρινή αναβολή της 4ωρης στάσης εργασίας, που είχε εξαγγείλει για αύριο από τις 06:30 έως τις 10:30.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας αναφέρει ότι οι λόγοι της απόφασης συνάδουν με τα πρόσφατα κοινωνικά γεγονότα της Κύπρου και έτσι δεν επιθυμεί «να φορτώσει περαιτέρω ευθύνες και βάρη στην Αστυνομία, η οποία εκτελεί χρέη διαφύλαξης της τάξης και της νομιμότητας».

Επίσης, σημειώνει ότι «δεν επιθυμεί να προκαλέσει παραπάνω πίεση στον κοινωνικό ιστό, διεξάγοντας τη στάση εργασίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται για τη συνεχιζόμενη, όπως υποστηρίζει, «άρνηση και αμέλεια» της διοίκησης του ΟΑΥ να απαντήσει γραπτώς σε συγκεκριμένα ερωτήματα, που υπέβαλε ο σύνδεσμος και αφορούν τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές παγκύπρια σε σχέση με το ΓεΣΥ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE