ΔΕΜΕΝΑ τα ΧΕΡΙΑ του Πρόδρομου…

ΔΕΜΕΝΑ τα ΧΕΡΙΑ του Πρόδρομου…

Δεν λογάριαζα γράψω κάτι που αφορά (ειδικά) τον ΑΠΟΕΛ σήμερα. Ωστόσο κοιτάζοντας το φωτορεπορτάζ του χθεσινού αγώνα με τον Απόλλωνα, “έπεσα” πάνω στην φωτογραφία του Πρόδρομου Πετρίδη. 

Μου έδωσε την αφορμή, το βλοσυρό ύφος του προέδρου των γαλαζοκίτρινων της Λευκωσίας.

Δεν γνωρίζω, αν η φωτογραφία τραβήχτηκε, πριν ή στη διάρκεια της αναμέτρησης στο Τσίρειο.

Όπως έμαθε η στήλη, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών, δέχθηκε κριτική από κάποιους οπαδούς, που καθόντουσαν σε κοντινή απόσταση απ’ αυτόν, στην ανατολική κερκίδα.

Βασικά του έλεγαν διάφορα, για τις ευθύνες της διοίκησης, σε σχέση με το πως… κατάντησε η ομάδα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εννοώντας φυσικά, το ότι έχασε τη δυναμική των προηγούμενων χρόνων και ότι με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφφ, (οι περισσότεροι συμφωνούν) δεν είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Δεν γνωρίζουμε αν συμφωνεί με τις παραπάνω απόψεις ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, όμως το σίγουρο είναι ότι μοιάζουν να΄ ναι “δεμένα τα χέρια” του στην παρούσα φάση.

Επειδή άλλαξε ήδη 5 προπονητές η ομάδα από τον Αύγουστο και μετά, δεν τον παίρνει να λάβει αποφάσεις για νέες “συγκλονιστικές” αλλαγές στον Αρχάγγελο.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.