Ο Πρόεδρος συνομίλησε με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενόψει επαφών Ερντογάν στις Βρυξέλλες

Ο Πρόεδρος συνομίλησε με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ενόψει επαφών Ερντογάν στις Βρυξέλλες

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είχε το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενόψει των επαφών του Τούρκου Προέδρου στις Βρυξέλλες.

Σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι μετά τη χθεσινή (Κυριακή 8/3) επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία και με την Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον νετρ Λάιεν, ενόψει και της επίσκεψης που θα έχει ο Τούρκος Πρόεδρος κ. Ερντογάν στις Βρυξέλλες.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE