ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ - ΛΗΔΡΑΣ: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο - Μαζεύονται Τ/Κύπριοι διαδηλωτές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ - ΛΗΔΡΑΣ: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο - Μαζεύονται Τ/Κύπριοι διαδηλωτές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

11:00 - (9/3) Ισχυρή Αστυνομική δύναμη, βρίσκεται αυτή την στιγμή στο οδόφραγμα Λήδρας στην Λευκωσία, στο οποίο ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται Τ/Κύπριοι διαδηλωτές. 

Του Γιώργου Τάττη

Το  ThemaOnline, βρίσκεται στην σκηνή για να μεταφέρει την εικόνα που επικρατεί στο οδόφραγμα, στο οποίο προκλήθηκαν επεισόδια και το Σάββατο 7/3, μεταξύ της Αστυνομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Τ/Κύπριων διαδηλωτών.

Η Αστυνομία εγκατέστησε τέσσερις σειρές από κιγκλιδώματα, ενώ ισχυρή δύναμη του ΟΗΕ, βρίσκεται ανάμεσα στα δυο οδοφράγματα. 

11:26 - Τουρκοκύπριοι διαδηλωτές κρατούν κόκκινα γαρύφαλα στον αέρα ως ένδειξη και μήνυμα ειρήνης.

Βίντεο από την στιγμή που οι Τ/Κύπριοι προσπαθούν να σπάσουν τις γραμμές της ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Στο βίντεο διακρίνεται η "Αστυνομία" των κατεχόμενων να βρίσκεται πίσω από τους διαδηλωτές.


Δείτε τις φωτογραφίες:

 

\

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE