Σε ρυθμούς ημιτελικής φάσης (Κύπελλο Μικρών Κατηγοριών)

Σε ρυθμούς ημιτελικής φάσης (Κύπελλο Μικρών Κατηγοριών)

Την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Ο Αχυρώνας Λιοπετρίου θα φιλοξενήσει το ΘΟΪ Λακατάμιας και η ΠΑΕΕΚ τον ΑΠΟΝΑ Αναγυιάς. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15:30.

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Στην προημιτελική φάση ο Αχυρώνας απέκλεισε τη ΜΕΑΠ, η ΠΑΕΕΚ την ΑΕΠ Πολεμιδιών, ο ΑΠΟΝΑ την Ομόνοια 1948 και το ΘΟΪ Λακατάμιας τον Χαλκάνορα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE