Άλλαξε ημερομηνία - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Άλλαξε ημερομηνία - Την Τρίτη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Για οργανωτικούς λόγους μετακινήθηκε η ημερομηνία για την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον COVID19.

Η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον COVID19, την οποία συγκαλεί ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και όχι τη Δευτέρα, σύμφωνα με πηγές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για οργανωτικούς λόγους. Αρχικά ο Πρόεδρος με γραπτό του μήνυμα είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιείτο "σε λίγο".

Όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος Μισέλ ανακοίνωσε, συγκαλεί τους 27 της ΕΕ σε τηλεδιάσκεψη, σε συνέχεια διαβουλεύσεων με στόχο τον συντονισμό για τα μέτρα για τον COVID-19. "Πρέπει να συνεργαστούμε για να προστατεύσουμε την υγεία των πολιτών μας", αναφέρει στο γραπτό μήνυμά του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE