Τέταρτος θάνατος λόγω κορωνοϊού στη Βρετανία

Τέταρτος θάνατος λόγω κορωνοϊού στη Βρετανία

Μία γυναίκα ηλικίας περίπου 70 ετών είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικό αξιωματούχο για την Αγγλία καθηγητή Κρις Γουίτι, η γυναίκα νοσηλευόταν στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Γουλβερχάμπτον και αντιμετώπιζε και αλλά προβλήματα υγείας.

Στην περίπτωσή πιστεύεται πως ο ιός μεταδόθηκε επί βρετανικού εδάφους. Έχει αρχίσει η προσπάθεια ιχνηλάτησης των επαφών της.

Συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού είναι 319. Εξ αυτών περίπου τα 280 είναι στην Αγγλία, με 61 στο Λονδίνο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE