Το… ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ο Φανούρης – Η κίνηση του προς… ΑΠΟΕΛ μετά το «Χ»

Το… ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ο Φανούρης – Η κίνηση του προς… ΑΠΟΕΛ μετά το «Χ»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, όταν η ομάδα του δεν έχει κερδίσει το παιχνίδι που δίνει στο Τσίρειο Στάδιο, με το που παρουσιάζεται στον χώρο των αποδυτηρίων, το πρώτο του… μέλημα, είναι να κατευθυνθεί προς τους αξιωματούχους της αντίπαλης ομάδας και να τους δώσει το χέρι για χειραψία και να τους συγχαρεί (εάν κερδίαουν) ή να τους ευχηθεί καλή συνέχεια.

Έτσι έκανε και το βράδυ της Κυριακής (08-03-2020), αν και το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ, χωρίς χαμογελαστή, δηλαδή, κάποια ομάδα.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου με το που πέρασε την πόρτα εισόδου από την καταπακτή στον χώρο των αποδυτηρίων του Τσιρείου Σταδιου κατευθύνθηκε προς την πλευρά των φιλοξενουμένων, όπου έδωσε το χέρι σε όλους τους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και τα είπε και για λίγο με τον πρόεδρο, Πρόδρομο Πετρίδη.

Σ.Ν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης:  Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πολυδιάστατο και πολυσχιδές το έργο του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου

Στο πολυδιάστατο και πολυσχιδές ποιμαντορικό και κοινωνικό έργο του Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας Νικηφόρου αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του την Κυριακή το βράδυ στην τελετή απονομής του Χρυσού Παρασήμου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Μητροπολίτη Κύκκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE