Θα την… σκαπουλάρει;

Θα την… σκαπουλάρει;

Η Δόξα μπήκε σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών στο Β΄ γκρουπ, ως το απόλυτο φαβορί για να πέσει στη Β΄ κατηγορία και όχι άδικα, αφού πέρα από το ότι βρίσκεται μακριά από τη… σωτήρια 4η θέση, η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Χθες όμως κόντρα στη φορμαρισμένη Πάφο FC, έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο (σσ. έργο του Κώστα Σακκά προφανώς…) σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη ίδια ομάδα στο ίδιο γήπεδο όπου ηττήθηκε κατά κράτος, κέρδισε με 2-0 και μείωσε τις αποστάσεις από Εθνικό και ΕΝΠ στους 7 και 9 βαθμούς αντίστοιχα.

Βέβαια, παραμένει ακόμα το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, όμως το ελπιδοφόρο ξεκίνημα γεννά προσδοκίες και μένει να δούμε αν θα έχει και συνέχεια.

Λέτε να καταφέρει να την… σκαπουλάρει όπως πριν μερικά χρόνια η ομάδα της Κατωκοπιάς, ενώ την έχουν όλοι ξεγραμμένη;

Εμείς πάντως δεν το αποκλείουμε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE