Ψυχραιμία και… ΠΡΟΣΟΧΗ απ’ την “ανθρωποφαγία”

Ψυχραιμία και… ΠΡΟΣΟΧΗ απ’ την “ανθρωποφαγία”

Αργά ή γρήγορα θα είχαμε τα πρώτα θετικά κρούσματα κορονοϊού στο νησί μας. Να επαναλάβουμε το αυτονόητο, ότι δεν πρέπει να μας κυριεύσει πανικός. 

Να είμαστε ψύχραιμοι και να λαμβάνουμε υπόψη τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών του Κράτους, αλλά και των επιστημόνων (γιατρών και άλλων).

Πρέπει να προσέχουμε παράλληλα, από κάθε λογής “ειδήμονες” που θα εμφανιστούν προσεχώς και θα μας “πουλούν” εξυπνάδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Προσοχή επίσης από την κάθε είδους… “ανθρωποφαγία”!

Ήδη κατεγράφησαν τα πρώτα “κρούσματα”, με άνευ ορίων “επιθέσεις” και φραστικό “λιθοβολισμό” εναντίον του γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Λίγος σεβασμός στον άνθρωπο δεν βλάπτει. Απομονώστε, παρακαλώ, τους “δικαστές” του πληκτρολογίου.

Kαι μια… φιλική ΣΥΜΒΟΥΛΗ, προς το δικό μας το σινάφι. Η “μάχη” των κλικς, δεν υπάρχει κανένας λόγος, να συμπεριλάβει και την “κάθοδο” του κορονοϊού στη χώρας μας.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE