Ψυχραιμία και… ΠΡΟΣΟΧΗ απ’ την “ανθρωποφαγία”

Ψυχραιμία και… ΠΡΟΣΟΧΗ απ’ την “ανθρωποφαγία”

Αργά ή γρήγορα θα είχαμε τα πρώτα θετικά κρούσματα κορονοϊού στο νησί μας. Να επαναλάβουμε το αυτονόητο, ότι δεν πρέπει να μας κυριεύσει πανικός. 

Να είμαστε ψύχραιμοι και να λαμβάνουμε υπόψη τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών του Κράτους, αλλά και των επιστημόνων (γιατρών και άλλων).

Πρέπει να προσέχουμε παράλληλα, από κάθε λογής “ειδήμονες” που θα εμφανιστούν προσεχώς και θα μας “πουλούν” εξυπνάδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Προσοχή επίσης από την κάθε είδους… “ανθρωποφαγία”!

Ήδη κατεγράφησαν τα πρώτα “κρούσματα”, με άνευ ορίων “επιθέσεις” και φραστικό “λιθοβολισμό” εναντίον του γιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Λίγος σεβασμός στον άνθρωπο δεν βλάπτει. Απομονώστε, παρακαλώ, τους “δικαστές” του πληκτρολογίου.

Kαι μια… φιλική ΣΥΜΒΟΥΛΗ, προς το δικό μας το σινάφι. Η “μάχη” των κλικς, δεν υπάρχει κανένας λόγος, να συμπεριλάβει και την “κάθοδο” του κορονοϊού στη χώρας μας.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE