ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του Μιχαηλίδη για το αν θα γίνουν οι αγώνες χωρίς οπαδούς λόγω κορωνοϊού

Η απάντηση του Μιχαηλίδη για το αν θα γίνουν οι αγώνες χωρίς οπαδούς λόγω κορωνοϊού

Δηλώσεις στον Super Sport Fm έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με αφορμή την… εμφάνιση του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τώρα ο ιός είναι σπίτι μας και θα πρέπει οι προφυλάξεις να ενταθούν, για να προλάβουμε τα χειρότερα. Εμείς συγκαλέσαμε εκτάκτως μία σύσκεψη στον οργανισμό στις 13:00, με όλους τους υπεύθυνους αθλητικών χώρων παγκύπρια και τους ζητήσαμε να κάνουν σκέψεις για διάφορα μέτρα για να τα συζητήσουμε. Θα πάρουμε αποφάσεις, τις οποίες θα ανακοινώσουμε για να ξέρει και ο κόσμος πως να αντιδράσει.

Εκτός από τα γνωστά μέτρα αυτοπροστασίας, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι στα γήπεδα που ελέγχει ο ΚΟΑ, θα υπάρχουν όλες οι συνθήκες υγιεινής. Από εκεί και πέρα, θα υπάρχουν και κάποια επιπρόσθετα μέτρα, τα οποία συζητήσαμε και θα τα δούμε όλα στην σύσκεψη. Είναι οι επιτηρητές που ελέγχουν τον κόσμο, οι υπάλληλοι του οργανισμού που είναι εκεί και προσφέρουν υπηρεσίες. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη».

Για το τι θα γίνει με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες:

«Μας αφορά αυτό, αλλά δεν είναι αρμοδιότητα δική μας να πούμε ότι αυτό το παιχνίδι αναβάλλεται και αυτό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και άλλα. Εμείς είμαστε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας που είναι οι πολιτικοί μας προϊστάμενοι και παρακολουθούμε στενά το θέμα».

Για το αν θα κάνουν εισήγηση για κλείσιμο των γηπέδων:

«Δεν έχουμε πρόθεση να κάνουμε κάτι τέτοιο, γιατί δεν θεωρούμε ότι υπάρχει αυτή η ανάγκη σήμερα και ούτε αρμόδιοι είμαστε για να πούμε αν πρέπει τα γήπεδα να κλείσουν. Ο Υπουργός Παιδείας μου είπε ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Υπουργό Υγείας».

Για το πως μπορεί να ελέγξει ο ΚΟΑ, ότι στα γυμναστήρια τηρούνται οι κανόνες υγιεινής:

«Το θέμα με τα γυμναστήρια είναι δύσκολο θέμα και δεν μπορούμε σαν ΚΟΑ να επιβάλουμε κανόνες. Υπάρχουν και γυμναστήρια που δεν είναι αδειοδοτημένα. Υπάρχουν γυμναστήρια σε σπίτια, που δεν μας ανοίγουν να επιθεωρήσουμε. Κάνω έκκληση σε όσους διαχειρίζονται τέτοια υποστατικά, να προσέχουν τους εαυτούς τους και τον κόσμο που πάει να αθληθεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



ΠτΔ: «Να καταστήσουμε τη χώρα μας ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει κάποιος»

ΠτΔ: «Να καταστήσουμε τη χώρα μας ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει κάποιος»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρακάθησε σήμερα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με μέλη της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top