Θετικός σε κορωνοϊό βρέθηκε ο βουλευτής του ισπανικού ακροδεξιού κόμματος Vox Ορτέγα Σμιθ

Θετικός σε  κορωνοϊό βρέθηκε ο βουλευτής του ισπανικού ακροδεξιού κόμματος Vox Ορτέγα Σμιθ

Ο βουλευτής του ισπανικού ακροδεξιού κόμματος Vox Ορτέγα Σμιθ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ το κόμμα του ανακοίνωσε ότι οι 51 βουλευτές του θα εργάζονται από το σπίτι τους.

Το κόμμα, το τρίτο μεγαλύτερο στην κάτω βουλή της χώρας, ζήτησε την αναστολή κάθε δραστηριότητας της βουλής.

Ο Ορτέγα Σμιθ είναι ο πρώτος ισπανός βουλευτής που βρέθηκε θετικός στον ιό.

Το περασμένο σαββατοκύριακο συμμετείχε στο ετήσιο συλλαλητήριο του κόμματος με χιλιάδες υποστηρικτές του. Πλάνα που μεταδόθηκαν από το κόμμα τον δείχνουν να αγκαλιάζει και να φιλάει οπαδούς του.

 

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE