Εσπίριτο Σάντο: «Φοβάμαι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν συμφωνούμε στο να γίνει»

Εσπίριτο Σάντο: «Φοβάμαι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν συμφωνούμε στο να γίνει»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, τεχνικός της Γουλβς, παρουσιάστηκε φοβισμένος για τις εξελίξεις αλλά και αρνητικός στο να γίνει το Ολυμπιακός – Γουλβς.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μιλώντας στο Sky Sports επισήμανε για:
Το ματς με τον Ολυμπιακό: Δεν έχει νόημα να γίνονται αγώνες με κλειστές πόρτες. Προσποιούμαστε ότι ζούμε μία φυσιολογική ζωή όταν τα πράγματα δεν είναι νορμάλ. Έχει αντίκρισμα να παίζεις χωρίς κόσμο; Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο και τους φανς έτσι;
Το πως νιώθει: Εάν πρέπει να πάμε εκεί θα πάμε. Όμως δεν συμφωνούμε να γίνει το ματς. Δεν είμαστε χαρούμενοι να πάμε. Δεν συμφωνώ στα κεκλεισμένων. Ο βασικός στόχος του ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση. Εάν οι φανς δεν πάνε στα γήπεδα ποιο το νόημα; Αυτό είναι ένα θέμα που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE