ΚΥΠΡΟΣ: Πολύ ακριβά πλήρωσε τα λάθη του 24χρονος οδηγός- Μπορούσε να σκοτώσει ή να σκοτωθεί και δεν ήταν η πρώτη φορά

ΚΥΠΡΟΣ: Πολύ ακριβά πλήρωσε τα λάθη του 24χρονος οδηγός- Μπορούσε να σκοτώσει ή να σκοτωθεί και δεν ήταν η πρώτη φορά

Παραδειγματική τιμωρία για 24χρονο που φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό απο άλλες τρεις υποθέσεις που εμπλεκόταν στο παρελθόν. Ως μια 'πολύ ακριβή' ποινή θεωρείται η στέρησης της ελευθερίας του, καθώς θα περάσει τους επόμενους 5 μήνες στην φυλακή.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Τρίτη 10/3 σε ποινή φυλάκισης 150 ημερών, 24χρονο από την επαρχία Αμμοχώστου, αφού τον βρήκε ένοχο στα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, οδήγησης αυτοκινήτου χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς πινακίδες εγγραφής. Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν την 1η Ιουνίου, 2019. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ενεργοποίησε ποινές που του είχαν επιβληθεί με αναστολή, για άλλες τρείς υποθέσεις που αφορούσαν παρόμοια αδικήματα, με την συνολική ποινή φυλάκισης να ανέρχεται στις 150 ημέρες. Επίσης, του επιβλήθηκε στέρηση άδειας οδήγησης για έξι μήνες. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE