ΠτΔ: Κρίσιμη συνάντηση με τον Τ/κ Ηγέτη τη Δευτέρα - Οι αναφορές σε Δρουσιώτη και τιμές καυσίμων
Η χώρα μας επενδύει στην ενίσχυση της αποτρεπτικής της ισχύος είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου καταδίκασε την Τρίτη 10/3 σε ποινή φυλάκισης 150 ημερών, 24χρονο από την επαρχία Αμμοχώστου, αφού τον βρήκε ένοχο στα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, οδήγησης αυτοκινήτου χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς πινακίδες εγγραφής. Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν την 1η Ιουνίου, 2019.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, ενεργοποίησε ποινές που του είχαν επιβληθεί με αναστολή, για άλλες τρείς υποθέσεις που αφορούσαν παρόμοια αδικήματα, με την συνολική ποινή φυλάκισης να ανέρχεται στις 150 ημέρες. Επίσης, του επιβλήθηκε στέρηση άδειας οδήγησης για έξι μήνες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




