Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού ανακοινώθηκε στην Τουρκία

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού ανακοινώθηκε στην Τουρκία

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά αναφέροντας ότι πρόκειται για έναν άντρα και πως η κατάστασή του είναι καλή. Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής του ζωής δεν ανακοινώνεται το όνομά του, ανέφερε.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι ο ασθενής προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό από την Ευρώπη και έχει τεθεί σε καραντίνα. Όλη η οικογένειά του τέθηκε σε καραντίνα

Ο Τούρκος Υπουργός κάλεσε όλους να μη βγαίνουν από τη χώρα αν δεν είναι υποχρεωτικό, ενώ είπε ότι ζητούν απομόνωση για 14 μέρες σε όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό. “Ο ιός δεν είναι ισχυρότερος από τα μέτρα που θα λάβουμε. Ένας ασθενής που τίθεται σε καραντίνα δεν μπορεί να απειλήσει όλη την κοινωνία”, ανέφερε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE