ΚΥΠΡΟΣ: Ο Ασυνείδητος με την Ferrari γίνεται viral στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Ασυνείδητος με την Ferrari γίνεται viral στο διαδίκτυο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η κακιά συνήθεια των Κυπρίων, να παρκάρουμε όπου βρούμε είναι κάτι δεδομένο και κάτι που πρέπει να αλλάξουμε με την πάροδο των χρόνων.

Η φωτογραφία που θα δείτε πιο κάτω προκάλεσε κύμα οργής και κύμα γέλωτος στην διαδικτυακή ομάδα «Ο ΓΑΡΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ», η οποία δημιουργήθηκε για να εκθέτει τους ασυνείδητους οδηγούς.

Στο στόχαστρο της ομάδας βρέθηκε αυτή την φορά μια πολυτελέστατη κόκκινη Ferrari, της οποίας ο ιδιοκτήτης την πάρκαρε πάνω σε θέση ατόμων ΑμΕΑ, στην κεντρικότερη οδό της Λεμεσού, την Ανεξαρτησίας.

Δείτε την φωτογραφία: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE