Διευθυντής Γ.Ν Πάφου: Να αποφεύγει το κοινό τις άσκοπες επισκέψεις

Διευθυντής Γ.Ν Πάφου: Να αποφεύγει το κοινό τις άσκοπες επισκέψεις

Να αποφεύγει το κοινό τις άσκοπες επισκέψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου λέει ο διευθυντής του νοσοκομείου, Σπύρος Γεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Γεωργίου κάλεσε τους επισκέπτες σε νοσηλευόμενους ασθενείς του ΓΝ Πάφου να περιοριστούν, με εξαίρεση τους συγγενείς πρώτου βαθμού .

Επίσης συνέχισε, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι ώρες επισκεπτηρίου στους θαλάμους.

Ο κ. Γεωργίου σημείωσε πως όλα τα ραντεβού με τους ιατρούς του Νοσοκομείου Πάφου διεκπεραιώνονται κανονικά και δεν έχουν αναβληθεί.

Παρατήρησε ωστόσο πως το κοινό που επισκέπτεται τους νοσηλευόμενους ασθενείς του Νοσοκομείου έχουν ήδη μειωθεί αισθητά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE