Πρόεδρος: Σε ζωντανή μετάδοση η Θεία Λειτουργία - Προσπάθεια για προβολή αγώνων σε ανοικτή ζώνη

Πρόεδρος: Σε ζωντανή μετάδοση η Θεία Λειτουργία - Προσπάθεια για προβολή αγώνων σε ανοικτή ζώνη

Προσπάθειες για προβολή των αγώνων σε ανοικτή ζώνη οπως επίσης και ζωντανή μετάδοση της Θείας Λειτουργίας.

Η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ΡΙΚ, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό, όπως αποφασίστηκε την Τετάρτη μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ και τον Πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο. Παράλληλα καταβάλλονται προσπάθειες για την προβολή αγώνων ποδοσφαίρου σε ανοικτή ζώνη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε ότι είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β` και τον Πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο. Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό και την προστασία ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων αποφασίστηκε όπως οι Λειτουργίες μεταδίδονται ζωντανά από το ΡΙΚ, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι σε συνέχεια της συνεννόησης με τη Cyta και άλλες ιδιωτικές εταιρείες καταβάλλονται προσπάθειες για την προβολή αγώνων ποδοσφαίρου σε ανοικτή ζώνη. «Με χαρά διαπίστωσα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχει όλους τους οργανισμούς» καταλήγει ο Πρόεδρος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE