ΕΛΛΑΔΑ: Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Ελληνικού Λιμενικού ανοικτά της Κω

ΕΛΛΑΔΑ: Τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Ελληνικού Λιμενικού ανοικτά της Κω

Σοβαρό περιστατικό ανοικτά της Κω σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/3) όταν τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Ελληνικού Λιμενικού.

Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητα η ανταποκρίτρια της γερμανικής εφημερίδας Bild, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της στο twitter.

Το Λιμενικό, με ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει το γεγονός ως «σκοπούμενη σύγκρουση τουρκικής ακταιωρού με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με σαφή πρόθεση τον εμβολισμό του».

«Την 05:45 σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ν. Κω, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός προέβη σε σκοπούμενη σύγκρουση με περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Κω, με σαφή πρόθεση τον εμβολισμό του εν λόγω σκάφους. Σημειώνεται ότι, το περιπολικό σκάφος εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών στο περιπολικό σκάφος ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ελληνικού Λιμενικού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE