ΚΥΠΡΟΣ: Ούτε οι μισοί ενδιαφερόμενοι για τις 35 θέσεις Δικαστών δεν προκρίθηκαν

ΚΥΠΡΟΣ: Ούτε οι μισοί ενδιαφερόμενοι για τις 35 θέσεις Δικαστών δεν προκρίθηκαν

Από τις 35 θέσεις που προκήρυξε στο Δικαστικό συμβούλιο για νέους δικαστές που θα στελεχώσουν τα νέα δικαστήρια, μόνο οι 16 προκρίθηκαν.

Αρχικά το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο είχε προκηρύξει 35 νέες θέσεις αλλά στο τέλος  του 2019 ακυρώθηκε η συγκεκριμένη προκήρυξη για να ετοιμαστούν νέοι κανονισμοί των δικαστών που θα διοριστούν.

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές μετά και τη νέα προκήρυξη των εν λόγω θέσεων με τους νέους κανονισμούς, ούτε οι μισοί δεν προκίθηκαν. Στο σύνολό τους 16 άτομα έλαβαν πράσινο φως για το επόμενο στάδιο αξιολόγησής τους.

Οι 35 προκηρυχθείσες θέσεις, αφορούν 23 Επαρχιακούς Δικαστές, 5 Ανώτερους Επαρχιακούς Δικαστές και 7 Πρόεδροι Επαρχιακών Δικαστηρίων.

Οι 16 που προκρίθηκαν θα περάσουν σε δεύτερη φάση ακρόασης με προφορική συνέντευξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE