Πιάστηκαν στα χέρια

Πιάστηκαν στα χέρια

Το Αμβούργο δεν είναι σε καλή κατάσταση και εντός της ομάδας τα πράγματα είναι όπως και η πορεία της.

Υπάρχει εκνευρισμός που έφερε επεισόδιο στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ ανάμεσα σε Γιοάν Τζουρού και Βαλόν Μπεχράμι οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.

Οι δύο άσοι του Αμβούργου είχαν έντονο διάλογο και έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και να... πέσουν μερικές «ψιλές», μέχρι να τους χωρίσουν οι πιο ψύχραιμοι.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Ντίτμαρ Μπιρσντόφερ, λέγοντας: «Ήταν καθαρά λόγω της έντασης της στιγμής και της απογοήτευσης για την εικόνα που παρουσίαζαν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μιλήσει και με τους δύο και το θέμα θεωρείται λήξαν. Όποιος παραβιάζει κανονισμό περί της πειθαρχίας θα τιμωρείται και το ίδιο θα συμβεί και με αυτούς».

Οι Τζουρού και Μπεχράμι πάντως αγωνίστηκαν κανονικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον πρώην άσο της Άρσεναλ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη λίγο πριν το τέλος στην ήττα με 2-0 από τη Βόλφσπουργκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.