ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα οι Κύπριοι πολίτες – Η κατάσταση που επικρατεί στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα οι Κύπριοι πολίτες – Η κατάσταση που επικρατεί στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φοβήθηκαν τον κορωνοϊό οι Κύπριοι και κλείστηκαν στο σπίτι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/03), το εμπορικό κέντρο της Πρωτεύουσας ήταν σχεδόν άδειο σε σύγκριση με υπόλοιπες μέρες.

Καταστήματα, Εστιατόρια , Καφετέριες , Παιχνιδότοποι και σινεμά έμειναν μόνο με το προσωπικό καθώς οι Κύπριοι πολίτες φαίνεται να πανικοβλήθηκαν με την εξάπλωση του κορωνοϊού στο νησί.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες μπορείτε να διαπιστώσετε πως ο κορωνοϊός χτύπησε για τα καλά την πόρτα της Κύπρου καθώς είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που βλέπουμε άδειο το εμπορικό κέντρο.

Δείτε Φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE