ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στα κατεχόμενα: «Τέτοια κατάσταση ούτε σε περίοδο πολέμου»

Πανικός στα κατεχόμενα: «Τέτοια κατάσταση ούτε σε περίοδο πολέμου»

«Επιδρομή» σε φαρμακεία και υπεραγορές κάνουν τις τελευταίες ώρες κάτοικοι στην κατεχόμενη Κύπρο. Το φαινόμενο είναι τόσο έντονο που «ανάγκασε» την ιστοσελίδα «Diyalog» (Διάλογος) να γράψει στον τίτλο της: «Τέτοιος πανικός ούτε σε περίοδο πολέμου».

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται εκατοντάδες Τ/κ μετέβησαν μαζικά σε φαρμακεία και σουπερμαρκετ αδειάζοντας τα ράφια με τον Μουσταφά Ακιντζί να σπεύδει μέσω δήλωσής του και να αναφέρει ότι δεν χρειάζεται πανικός.

Όπως μεταδίδεται τα είδη που αγοράζονται «μετά μανίας» είναι γάντια, μάσκες, προϊόντα απολύμανσης, αλλά και αγαθά πρώτης ανάγκης, όπως ψωμί, ζάχαρη, μακαρόνια, ρύζι, γάλα, αλεύρι, όπως και χαρτιά υγείας.

 Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα αναφέρει ότι κυριολεκτικά τα ράφια έχουν αδειάσει και όλα αυτά με μόνο 1 (;) επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

«Μην αδειάζετε τα σούπερ μάρκετ» προτρέπει ο Ακιντζί

'Δεν χρειάζεται να αγοράζετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε για να αποθηκεύσετε στα σπίτια σας, ούτε χρειάζεται να αγοράζετε για να κάνετε στοκ μάσκες, τις οποίες χρειάζονται οι άνθρωποι που έχουν τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας' αναφέρει ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί προτρέποντας τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται και να συμπεριφέρεται ψύχραιμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top