Σε αυτό το Κυπριακό κανάλι θα δείτε το ποδόσφαιρο

Σε αυτό το Κυπριακό κανάλι θα δείτε το ποδόσφαιρο

DATA[
Η συνδρομητική πλατφόρμα της Cyta, Cytavision, θα μεταδίδει σε ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, στο Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου, τους αγώνες των δύο επόμενων αγωνιστικών του κυπριακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, των ομάδων που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της με την ΚΟΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cyta, με τον τρόπο αυτό, η Cytavision δίνει στους φίλους του κυπριακού ποδοσφαίρου την ελεύθερη δυνατότητα να απολαύσουν τους αγώνες δημοφιλών κυπριακών ομάδων από την άνεση και ασφάλεια του χώρου τους.

Η Cyta, αναφέρεται τέλος, στο μέτρο που της αναλογεί, συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που βιώνει ο τόπος και οι πολίτες.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE