Ποιου σούπερ σταρ η κοπέλα έκανε αυτή την φωτογράφηση

Ποιου σούπερ σταρ η κοπέλα έκανε αυτή την φωτογράφηση

Στο τεύχος Απριλίου του «Sportmagazin» πόζαρε η Αν-Κατρίν Μπρόμελ, κοπέλα του Μάριο Γκέτσε.

Το γνωστό μοντέλο, χρειάστηκε να μεταβεί στις Μαλβίδες για τις ανάγκες του περιοδικού , με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.Να σημειώσουμε ότι η 22χρονη Αν-Κατρίν είχε συγκεντρώσει όλα τα ανδρικά βλέμματα λόγω της εκρηκτικής της παρουσίας στα τελικά του Μουντιάλ.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE