Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη συνεδρία της Διυπουργικής - Παραμένουν στο Προεδρικό Υπουργοί

Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη συνεδρία της Διυπουργικής - Παραμένουν στο Προεδρικό Υπουργοί

Ολοκληρώθηκε μετά από δύο σχεδόν ώρες η διευρυμένη συνεδρία της διυπουργικής επιτροπής που συνήλθε το πρωί της Πέμπτης (12/3) για τον κορωνοϊό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη διυπουργική συμμετείχαν και ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, καθώς και ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, οι οποίοι προσήλθαν αργότερα.

Εν τω μεταξύ, στο Προεδρικό παραμένουν οι Υπουργοί Υγείας, Παιδείας, Δικαιοσύνης και Άμυνας, ο Υφυπουργός Τουρισμού, στην παρουσία του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου και του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Στις 12.00 ο Υπουργός Παιδείας θα έχει στο Προεδρικό τηλεδιάσκεψη με τους ομολόγους του από τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ για να συζητήσουν τα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στον τομέα της παιδείας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο πολιτικό εγχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με την ίδρυση του κινήματος «Άλμα», το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο οίκημα του κινήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE