Υπουργείο Οικονομικών: Προτρέπει το κοινό να περιορίσει τις επισκέψεις στα Τμήματα της ΔΥ και τα ΚΕΠ

Υπουργείο Οικονομικών: Προτρέπει το κοινό να περιορίσει τις επισκέψεις στα Τμήματα της ΔΥ και τα ΚΕΠ

Το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση, προτρέπει το κοινό όπως περιορίσει τις επισκέψεις του στα Τμήματα/ Υπηρεσίες της δημόσιας υπηρεσίας που εξυπηρετούν κοινό, περιλαμβανομένων και των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και των Κέντρων Πολίτη (ΚΕ.ΠΟ.) μόνο στις απολύτως επείγουσες και απαραίτητες περιπτώσεις, τονίζοντας ότι η προτροπή εντάσσεται στα πλαίσια των μέτρων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει τους πολίτες να τοποθετούν τις αιτήσεις για Φοιτητική Χορηγία στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) σε κιβώτιο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του κάθε ΚΕΠ την αίτηση και λειτουργοί των ΚΕΠ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους αιτητές, θα ενημερώνουν για την παραλαβή της αίτησης και θα αποστέλλουν την σχετική απόδειξη παραλαβής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει τέλος ότι στις ιστοσελίδες των Τμημάτων/ Υπηρεσιών της δημόσιας υπηρεσίας είναι αναρτημένα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα οποία το κοινό μπορεί να επικοινωνεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE