Νέα τηλεδιάσκεψη των 27 Υπουργών Υγείας - Κλείνουν τα Ευρωπαϊκά Σχολεία Βρυξελλών

Νέα τηλεδιάσκεψη των 27 Υπουργών Υγείας - Κλείνουν τα Ευρωπαϊκά Σχολεία Βρυξελλών

Νέα τηλεδιάσκεψη των 27 Υπουργών Υγείας της ΕΕ προγραμματίστηκε για τις 15:00 ώρα Βρυξέλλών, την Παρασκευή (12/3), σε συνέχεια των αποφάσεων των 27 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Η τηλεδιάσκεψη ανακοινώθηκε από την Κροατική Προεδρία του Συμβουλίου και θα έχει ως αντικείμενο το συντονισμό, την προώθηση των αποφάσεων των ηγετών και την επιπλέον δράση για την αποτροπή της εξάπλωση του COVID19.

Tην ίδια ώρα η Επιτροπή των Περιφερειών της ΕΕ ανακοίνωσε αναστολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεών της για το αμέσως επόμενο διάστημα και τα Ευρωπαϊκά Σχολεία των Βρυξελλών (εκεί όπου φοιτούν τα παιδιά των υπαλλήλων των ευρωπαϊκών θεσμών και των διπλωματών των Κ-Μ) θα παραμείνουν κλειστά από τις 16 ως τις 29 Μαρτίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE