Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Λάγιος: Σχέση εξπρες….Χώρισαν ήδη

Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Λάγιος: Σχέση εξπρες….Χώρισαν ήδη

DATA[

Ο χωρισμός τους μπορεί να έσκασε σαν βόμβα ωστόσο υπήρξε μια συνέντευξη τους που ήταν προφητική.Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Γιώργο Λάγιο.

Λίγο καιρό πριν παραδέχθηκαν πως ότι αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης, καθώς τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις από απόσταση αναφερόμενοι στο ενδεχόμενο η Κάτια να φύγει εξωτερικό για καριέρα.!

Πριν λίγες μέρες, αποφάσισαν να το κάνουν πράξη και να χωρίσουν.

Δείτε το βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE