Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Λάγιος: Σχέση εξπρες….Χώρισαν ήδη

Κάτια Ταραμπάνκο και Γιώργος Λάγιος: Σχέση εξπρες….Χώρισαν ήδη

Ο χωρισμός τους μπορεί να έσκασε σαν βόμβα ωστόσο υπήρξε μια συνέντευξη τους που ήταν προφητική.Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Γιώργο Λάγιο.

Λίγο καιρό πριν παραδέχθηκαν πως ότι αυτό που ζουν έχει ημερομηνία λήξης, καθώς τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν τα πάνε καλά με τις σχέσεις από απόσταση αναφερόμενοι στο ενδεχόμενο η Κάτια να φύγει εξωτερικό για καριέρα.!

Πριν λίγες μέρες, αποφάσισαν να το κάνουν πράξη και να χωρίσουν.

Δείτε το βίντεο:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE