ΚΥΠΡΟΣ -ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που παρευρέθηκε στη σύσκεψη στο Υπ. Οικονομικών

ΚΥΠΡΟΣ -ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που παρευρέθηκε στη σύσκεψη στο Υπ. Οικονομικών

Αιφνιδιαστική παρουσία στη σύσκεψη που συγκλήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έλαβε την πρωτοβουλία να παρευρεθεί στη σύσκεψη.

Ο κ. Πετρίδης, μαζί με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων συζήτησε το υπό διαμόρφωση δημοσιονομικό πακέτο με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, τα οποία κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις και εισηγήσεις για αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.

Στις δηλώσεις του, ο κ. Πετρίδης τόνισε πως η κρίση αυτή δεν θα αφήσει την Κύπρο αλώβητη και ότι η οικονομία θα λαβωθεί, αλλά τόνισε πως υπάρχουν τα περιθώρια για παρέμβαση.



«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρχει σημαντικό δημοσιονομικό κόστος, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και ο ρυθμός ανάπτυξης θα επηρεαστεί, αλλά θέλω να επαναλάβω ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ασκήσει μονίμως συνετή δημοσιονομική πολιτική, μία συνετή δημοσιονομική πολιτική για να μπορούμε να παρέμβουμε με τον καλύτερο τρόπο την ώρα της κρίσης», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο στάδιο τελικής επεξεργασίας ενός πολύ σημαντικού πακέτου δημοσιονομικής στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE