ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα μπαίνει κρουαζιερόπλοιο με 800 επιβάτες που φτάνει στην Λεμεσό - Άτομα με πνευμονία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα μπαίνει κρουαζιερόπλοιο με 800 επιβάτες που φτάνει στην Λεμεσό  - Άτομα με πνευμονία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στο λιμάνι Λεμεσού καθώς το πρωί της Παρασκευής (13/03), αναμένεται η άφιξη κρουαζιερόπλοιου Μάρκο Πόλο, το οποίο μεταφέρει περισσότερους από 800 επιβάτες, στην πλειοψηφία Ιταλοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στη θάλασσα εδώ και ένα μήνα μετά από ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ινδία.

Το συγκεκριμένο πλοίο αφού προσέγγισε διάφορες χώρες με τελευταία την Ιορδανία κατευθύνθηκε προς το Ισραήλ αλλά οι Αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο του και έτσι κατευθύνεται στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma κάποιοι επιβάτες παρουσίασαν συμπτώματα πνευμονίας.  

Με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου στο Λιμάνι Λεμεσού αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE