Σπουδαία επιτυχία για Μινασίδη

Σπουδαία επιτυχία για Μινασίδη

Μεγάλη επιτυχία για την κυπριακή άρση βαρών αφου ο Κύπριος πρωταθλητής μας Δημήτρης Μινασίδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ζετέ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τιφλίδα.

Ο Μινασίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία 62 κιλών και παρά το γεγονός ότι απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια (στα 150 κιλά), στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακός και επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Σήκωσε 152 κιλά και στην τελευτά του προσπάθεια 156 κιλά, τα οποία ήταν αρκετά για ανέβει στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου, αφήνοντας στο τρίτο τον Τούρκο Αϊντίν (155 κιλά). Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε με άνεση ο Αζέρος Βαλεντίν Χριστόφ, ο οποίος έκανε μόνο μία επιτυχημένη προσπάθεια στα 160 κιλά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.