ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 31 χρόνος για 3 διαρρήξεις με λεία 12.000 ευρώ

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 31 χρόνος για 3 διαρρήξεις με λεία 12.000 ευρώ

Υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών κατοικιών διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με κλοπιμαία χρυσαφικά, ηλεκτρικές συσκευές και οινοπνευματώδη, αξίας 12 χιλ. περίπου ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος από την Γεωργία έχει συνδεθεί επιστημονικά με τις τρεις διαρρήξεις που διεπράχθησαν στην Επαρχία Πάφου και καταζητείται.

Η πρώτη διάρρηξη αφορά καταγγελία που έγινε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας , όπου διαρρήχθηκε κατοικία και κλάπηκαν διάφορα χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 11.245 ευρώ .

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 2019 στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς διάρρηξη κατοικίας από την οποία απέσπασαν διάφορα αντικείμενα όπως τηλεόραση αξίας 200 ευρώ και άλλα μικρότερα αντικείμενα.

Επίσης ο 31χρονος φέρεται να εμπλέκεται και σε τρίτη διάρρηξη κατοικίας που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου και απέσπασε διάφορα οινοπνευματώδη ποτά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE