Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Η γνωστή ιταλίδα δημοσιογράφος, Πάολα Σαλούτσι, ανάρτησε ένα σχόλιο στο Twitter, όπου έβριζε τον Φερνάντο Αλόνσο. Το αποτέλεσμα, ήταν να την διώξουν από το Sky Italia και μιλάμε για μια δημοσιογράφο με 28 χρόνια υπηρεσία στην ιταλική τηλεόραση.
Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο λόγος που απολύθηκε ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο. Η Σαλούτσι έκανε ένα ντροπιαστικό σχόλιο: «Αλόνσο, η Scuderia Ferrari ανέκτησε τη μνήμη της και πλέον θυμάται πόσο εγωιστής, ζηλιάρης και ηλίθιος είσαι».
Η Σαλούτσι ήθελε να σχολιάσει την δήλωση του Αλόνσο πως ίσως μετανιώσει που έφυγε από την Ferrari, αν η ιταλική ομάδα κατακτήσει τον τίτλο. Το twitter το έσβησε η ίδια, αλλά ήταν αργά. Παρά το ότι ζήτησε συγνώμη, αντικαταστάθηκε από τον τηλεοπτικό κολοσσό, που διατηρεί τα δικαιώματα της Formula 1.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις