Ελλάδα: Συνέλαβαν 15 άτομα έξω από την υπό κατάληψη Πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Ελλάδα: Συνέλαβαν 15 άτομα έξω από την υπό κατάληψη Πρυτανεία του ΕΚΠΑ

Σε 15 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές έξω από το κτίριο της πρυτανείας του ΕΚΠΑ, το οποίο παραμένει υπό κατάληψη για 16η μέρα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν συνολικά 21 άτομα, εκ των οποίων οι 15 συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σκοπός είναι να εκτονωθεί η κατάσταση με τις προσαγωγές, χωρίς να υπάρξει δυναμική επέμβαση της Αστυνομίας, μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται απ' έξω, έχουν κάνει από χθες το βράδυ πιο αυστηρό τον έλεγχο, και εμποδίζουν την είσοδο νέων ατόμων στην πρυτανεία, ενώ προχωρούν σε προσαγωγές όσων βγαίνουν από το κτίριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE