Τελέσθηκε το μνημόσυνο του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη

Τελέσθηκε το μνημόσυνο του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη

O Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ιωάννου, τέλεσε εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β΄, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης το ετήσιο μνημόσυνο του Τομεάρχη της ΕΟΚΑ και πρώην Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Εσωτερικών και Αμύνης, Πολύκαρπου Γιωρκάτζη.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αρχιεπισκοπή, μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στον τάφο του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη, στην παρουσία συγγενών, συνεργατών και φίλων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE