ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε οικία από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε οικία από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος

Από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος προκλήθηκε πυρκαγιά στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 13.26 την Κυριακή (16/03) δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.50.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα ζημιές έπαθαν οι πάγκοι της κουζίνας και ο εξοπλισμός της κουζίνας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE