ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σύλληψη 35χρονου υπόπτου

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ: Σύλληψη 35χρονου υπόπτου

Στη σύλληψη 35χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα, η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτων, που διαπράχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (14/03), στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.45μ.μ, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία 30χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο, καθώς επίσης και σε λεωφορείο εταιρίας.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE