ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΛ: Καθόλου τυχαία η κουβέντα του Χριστάκη

ΑΕΛ: Καθόλου τυχαία η κουβέντα του Χριστάκη

Ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΛ είναι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου. Η ομάδα έχει ανάγκη από την κατάκτηση ενός τίτλου, που ταυτόχρονα θα δώσει στην ομάδα και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το σκορ του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ (2-2) στο ΓΣΖ δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού, αλλά ο Χριστάκης Χριστοφόρου το βλέπει αλλιώς. Ο έμπειρος τεχνικός, μετά το τέλος του αγώνα στη Λάρνακα, φρόντισε να στείλει το μήνυμα πως τελείωσε απλά το πρώτο ημίχρονο και αν υπάρχει ένα φαβορί, αυτό είναι η ΑΕΚ που αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Η κουβέντα του Κύπριου κόουτς δεν είναι τυχαία. Φρόντισε με αυτό τον τρόπο να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του και να διατηρήσει την ηρεμία, μετά τον ενθουσιασμό της εμφάνισης και του αποτελέσματος στο πρώτο παιχνίδι. Ακολούθως, γνωρίζει πως ο επαναληπτικός θα είναι ακόμη πιο δύσκολος, ανεξάρτητα αν η ΑΕΛ αγωνίζεται εντός έδρας και με επιπλέον επιλογές. Δεν είναι καθόλου τυχαία η τοποθέτηση του και θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιπλέον επιλογές

Στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Τσίρειο, ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα είναι σε θέση να καταστρώσει με περισσότερη άνεση τα πλάνα του. Ταγκμπατζούμι, Σιέλης, Σακέτι και Νικολάου, εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ξεκουράζει και πάλι παίκτες

Πριν από το κρίσιμο ραντεβού με την ΑΕΚ, η ομάδα της ΑΕΛ θα δώσει ένα αδιάφορο (για την ίδια) παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού ο κόουτς θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες και παράλληλα θα δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η «δίψα» και ο κόσμος

Το έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ πόσο θέλουν την πρόκριση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Στον επαναληπτικό είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα ενώ μοναδική παράσταση έδωσε και ο κόσμος. Γέμισε την κερκίδα στο ΓΣΖ και τώρα ετοιμάζονται για μαζική παρουσία στο Τσίρειο στάδιο.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top