ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα 2 χωριά της Δυτικής Μακεδονίας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα 2 χωριά της Δυτικής Μακεδονίας

Την απόφαση να μπουν σε καραντίνα δύο χωριά στη δυτική Μακεδονία έλαβαν σήμερα Δευτέρα (16/03) οι αρμόδιες Αρχές, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σε καραντίνα μπαίνουν από σήμερα τα χωριά Δαμασκηνιά και τα Δραγασιά στο Βόϊο της Κοζάνης καθώς μεγάλο μέρος των κατοίκων εμφανίζει ελαφριά συμπτώματα κορωνοϊού.

Στα συγκεκριμένα χωριά απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος ενώ θα υπάρχει αστυνομική δύναμη περιμετρικά και θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε φορτηγά τροφοδοσίας και υγειονομικές μονάδες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.