ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επ. Διοίκηση Αμμοχώστου: Έκκληση στο κοινό να επισκέπτεται τα γραφεία μόνο αν είναι απαραίτητο

Επ. Διοίκηση Αμμοχώστου: Έκκληση στο κοινό να επισκέπτεται τα γραφεία μόνο αν είναι απαραίτητο

Έκκληση στο κοινό να επισκέπτεται τα γραφεία της στη Λάρνακα και το Παραλίμνι, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, απευθύνει η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση της η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου αναφέρει ότι «παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού στη Κύπρο και έχει ως πρώτιστο μέλημά της, την υγεία των εργαζομένων και του κοινού, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές.
Σε συνέχεια των τελευταίων ανακοινώσεων της κυβέρνησης, η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου καλεί το κοινό όπως επισκέπτεται τα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου στη Λάρνακα και το Παραλίμνι, μόνο για υπηρεσίες οι οποίες είναι απολύτως απαραίτητο να παρασχεθούν».

Προστίθεται ότι «το κοινό θα πρέπει να επικοινωνεί για να ορίζεται συνάντηση, σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο να επισκεφθεί τα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης και σε περίπτωση στην οποία χρειάζεται κάποια πληροφορία, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική του παρουσία στον χώρο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι για τη Λάρνακα το 24801002 και για την Αμμόχωστο το 23200922».

Ακόμα «το κοινό, σε περίπτωση που παρουσιάζει οποιαδήποτε συμπτώματα του κορωνοϊού, καλείται να αποφεύγει τη μετάβασή του στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης και να προβαίνει στις προβλεπόμενες ενέργειες, όπως καθορίζονται στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας».

Στην ανακοίνωση της η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου «ζητεί την κατανόηση του κοινού για πιθανή ταλαιπωρία λόγω της αναγκαστικής απουσίας μεγάλου αριθμού προσωπικού, αφού καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαχείριση της πρωτοφανούς κατάστασης την οποία βιώνει η Κύπρος»

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top