Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ πράξη δεύτερη

Μπάσκετ: ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ πράξη δεύτερη

Διεξάγεται απόψε στις 19:00 στο «Κίτιον» ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λάρνακας που «έσπασε» την έδρα του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι (67-69) έχει τεράστια ευκαιρία να πάρει διπλασιάσει τις νίκες της και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Στο ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν πρέπει να χαθεί το αποψινό παιχνίδι, αφού τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι συναρπαστικός, όπως τον προηγούμενο, αντάξιος της δυναμικής που παρουσιάζουν οι δύο διεκδικητές του τίτλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE