Το Παρίσι αναπτύσσει 100.000 αστυνομικούς για την επιβολή των αυστηρών περιορισμών

Το Παρίσι αναπτύσσει 100.000 αστυνομικούς για την επιβολή των αυστηρών περιορισμών

H Γαλλία θα αναπτύξει 100.000 αστυνομικούς για την επιβολή των μέτρων αυστηρού περιορισμού που διέταξε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε χθες το βράδυ την Δευτέρα (17/03) ο Υπουργός Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέρ, τονίζοντας πως θα συσταθούν σταθερά σημεία ελέγχου σε ολόκληρη τη χώρα.

"Μείνετε σπίτι", δήλωσε ο Καστανέρ, προσθέτοντας ότι πρόστιμα ύψους έως και 135 ευρώ θα επιβάλλονται σε όσους αψηφούν τους αυστηρούς περιορισμούς.

Νωρίτερα χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος Μακρόν σε διάγγελμά του ανακοίνωσε πως από σήμερα Τρίτη, στις 11:00 τοπική ώρα, και για διάστημα 15 ημερών, οι πολίτες θα πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους και να βγαίνουν έξω μονάχα για τα απαραίτητα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Ενοχλημένη η Τουρκία από τη συμφωνία της Κύπρου με τον Λίβανο για την ΑΟΖ – «Δεν έχουν την εξουσία για αποφάσεις που αφορούν όλο το νησί»

Την ενόχλησή της Άγκυρας για τη συμφωνία που υπέγραψε η Κύπρος με τον Λίβανο για την οριοθέτηση ΑΟΖ μετέφερε με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE