ΚΥΠΡΟΣ: Επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην Δημοκρατία από το Λήδρα Πάλας – Διανυκτέρευσαν στην πράσινη γραμμή

ΚΥΠΡΟΣ: Επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην Δημοκρατία από το Λήδρα Πάλας – Διανυκτέρευσαν στην πράσινη γραμμή

Δυο άνδρες αφρικανικής καταγωγής επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα σε έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του οδοφράγματος του Λήδρα Πάλας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/03) με τους αστυνομικούς που εκτελούσαν καθήκοντα στο σημείο να επεμβαίνουν και να τους αποτρέπουν, καθώς -ως γνωστόν- εκδόθηκε σχετικό διάταγμα που απαγορεύει την είσοδο στη Δημοκρατία από πολίτες άλλων χωρών.

Όπως διαφάνηκε μετά από διαβούλευση με άνδρες των Ηνωμένων Εθνών πρόκειται για Νιγηριανούς που θέλουν να αιτηθούν πολιτικό άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Να σημειωθεί πως οι δυο άνδρες διανυκτέρευσαν σε σημείο στην πράσινη γραμμή. Μάλιστα, δεν εγκατέλειψαν το σημείο ούτε και την Τρίτη (17/03).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE