Chatbot για καλύτερη ζωή, με αφορμή το ξέσπασμα του COVID-19

Chatbot για καλύτερη ζωή, με αφορμή το ξέσπασμα του COVID-19

Ένα νέο bot στο Facebook, σε βοηθάει να υιοθετήσεις καλύτερες συνήθειες!

Η ιδέα ήρθε από τη μελέτη των συστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού. Συστάσεις όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών και την αποφυγή των χειραψιών, των εναγκαλισμών ή ακόμη και των «ραντεβού που θα μπορούσαν απλά να είναι ένα τηλέφωνο», αποτέλεσαν την σπίθα που έκανε την ιδέα να λάμψει: Ένα bot που θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην αλλαγή των συνήθειών μας, προς το καλύτερο, με μία συμβουλή.


Ακόμη και μία μικρή αλλαγή στις καθημερινές μας συνήθειες, μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα! Συνήθειες όπως η συχνότερη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, το σωστό σκούπισμα των χεριών ή το να αποφεύγουμε να ακουμπάμε το πρόσωπό μας με τα χέρια, είναι μερικές μόνο από τις πρακτικές συμβουλές που θα στέλνει μία φορά την ημέρα, το νέο bot που φέρνει στην Κύπρο η Red Wolf Digital Group σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία adjust, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.


Για να εγγραφείς κι εσύ στις δωρεάν ενημερώσεις του bot, αρκεί να ξεκινήσεις μία συνομιλία μέσω Facebook Μessenger στο https://m.me/healthtipsgr
ΥΓ: Και να θυμάσαι: Nα σε προσέχεις!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE