Συνέρχεται με τηλεδιάσκεψη η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των κομμάτων

Συνέρχεται με τηλεδιάσκεψη η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των κομμάτων

Συνέρχεται στις 11.00 το πρωί (Τετάρτη 18/03), με τηλεδιάσκεψη η Σύσκεψη Αρχηγών ή Εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη.

Αναμένεται ότι κατά τη Σύσκεψη Αρχηγών ο Πρόεδρος της Βουλής θα ενημερώσει το σώμα για την απόφασή του να δημιουργηθεί ομάδα διαχείρισης κρίσεων και να τεθούν άλλα ζητήματα που αφορούν τον ρόλο του νομοθετικού σώματος στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας.
 
Η πληροφόρηση του ΚΥΠΕ, από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν κατατεθεί στη Βουλή τα νομοθετήματα που αφορούν την εφαρμογή των αποφάσεων που λήφθηκαν για μέτρα των οποίων η εφαρμογή επιβάλλει τροποποίηση των σχετικών νομοθεσιών.

Από ΚΥΠE

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE